Urządzenia i Akcesoria
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
peanut oil60 g
-
red curry paste (see Tips)110 g
-
brown sugar55 g
-
fish sauce55 g
-
tamarind paste (see Tips)40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water400 g
-
skinless, firm white fish fillets (approx. 200 g each), cut into pieces (approx. 8 cm x 10 cm)4
-
green beans cut into pieces (3 cm)200 g
-
fresh baby corn cut into pieces (2 cm)125 g
-
coconut cream270 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
fresh kaffir lime leaves cut into thin strips, for garnishing
-
cooked rice (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2955 mg
Białko
36.3 g
Kalorie
2412.5 kJ /
574.4 kcal
Tłuszcz
34.2 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
29.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chiang Mai noodles
25 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Prawn and chicken laksa
40 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Thai green chicken curry
30 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Curry laksa
45 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min