Urządzenia i Akcesoria
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
lemon zest only, no white pith½
-
fresh herbs (e.g. parsley, basil, chives), leaves only10 - 12 sprigs
-
garlic clove1
-
2 pinches dried chilli flakesfresh chillies½
-
olive oil60 g
-
water1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
quinoa100 g
-
fresh boneless salmon fillets skinless (2 cm thick)600 g
-
160 g green capsicum, cut into piecesred capsicum cut into pieces160 g
-
red onion cut into pieces50 g
-
cucumber cut into pieces120 g
-
feta cheese cut into pieces150 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
vinegar1 tbsp
-
ground black pepper2 pinches
-
Roma tomatoes cut into pieces (2 cm)300 g
-
avocado flesh only (150-200 g), sliced1
-
100 g fresh baby spinach leaveskale thinly sliced100 g
-
pumpkin seeds (opcjonalnie)1 tbsp
-
dried cranberries (opcjonalnie)2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
2238 kJ /
534 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa salad with chicken and avocado
1 godz. 15 min
Salmon kabsa
40 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Rainbow bowl
1 godz. 20 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min