Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g de cassonade
- 60 g de jus de citron
- 30 g de vinaigre de framboise
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 374.1 kJ / 88.4 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 45.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bouillon de restes de légumes
55min
Pickles de légumes express
48 godz.
Poisson en croûte de sel à la méditerranéenne et fenouil caramélisé
Brak ocen
Chutney de canneberges
1h
Chutney framboise et poivron
1h
Beurre d'anchois
1h 10min
Sauce chimichurri
5min
Mayonnaise aux herbes
15min
Chutney pomme, échalote et cannelle
45 min
Dip aux noix
15min
Sorbet Cuba libre
4 Std. 50 Min
Lemon curd sans beurre
20 min