Urządzenia i Akcesoria
Chutney de fenouil
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
990 g
Składniki
-
700 g de fenouil coupé en morceaux
-
200 g de cassonade
-
60 g de jus de citron
-
30 g de vinaigre de framboise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
45.6 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
374.1 kJ /
88.4 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°33
47 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Confiture fruits secs et agrumes
30 min
Chutney d'abricots
4 godz.
Beurre d'anchois
1 godz. 10 min
Chutney aux raisins
25 min
Sirop de gingembre
1 godz.
Chutney pomme, échalote et cannelle
45 min
Pâte de citron et de gingembre confits
1 godz. 25 min
Confiture ananas-gingembre
35 min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 min
Vinaigrette à l'orange
5 min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35 min