
Urządzenia i Akcesoria
Chutney de fenouil
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
990 g
Składniki
-
700 g de fenouil coupé en morceaux
-
200 g de cassonade
-
60 g de jus de citron
-
30 g de vinaigre de framboise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
88.4 kcal /
374.1 kJ
Białko
0.8 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
20.3 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
45.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°33
47 Przepisów
Francja
Francja