Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g de cassonade
- 60 g de jus de citron
- 30 g de vinaigre de framboise
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 374.1 kJ / 88.4 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 45.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houmous de lentilles à la purée d'amande
55min
Aubergines sautées au soja et épices thaïes
40min
Tartinable aux lentilles corail et curry breton
15min
Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux
13 godz. 40 min
Sorbet abricot-romarin et cookies aux dattes
12sa 30 dk
Coquillages à la citronnelle et au chou chinois
35min
Sucre au fenouil
5 Min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15min
Velouté d'épluchures d'asperges
45 min
Cocktail citron et thym
45 min
Nouilles de carotte et pesto de fanes
50min
Houmous de courgette
10min