
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de banane coupée en rondelles
- 200 g d'abricots frais dénoyautés et coupés en deux
-
1
brin de verveine (opcjonalnie)
lub 1 brin de menthe fraîche (opcjonalnie) - 50 g de beurre
- 20 g de cassonade
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café d'eau de fleur d'oranger
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 231 kcal / 947 kJ
- Białko
- 3 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Węglowodany
- 35 g