Fond d'artichaut à la framboise
TM6 TM5

Fond d'artichaut à la framboise

3.7 (15 ocen)

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 4 artichauts
  • 250 g de fromage frais, type Madame Loïk
  • 30 g de framboises fraîches
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 20 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de vinaigre de framboise
    lub ½ c. à café de vinaigre balsamique
  • 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1049 kJ / 252.3 kcal
Białko
7.3 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
20.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
11.8 g
Sód
450.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy