
Urządzenia i Akcesoria
Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
10 portions
Składniki
-
70 g d'huile d'olive
-
1 gousse d'ail
-
60 g de filets d'anchois à l'huile rincés et égouttés
-
200 g d'olives noires
-
100 g de câpres au vinaigre
-
le jus d'un citron jaune
-
1 c. à soupe de cognac
-
1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
140 kcal /
581 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
13.6 g
Węglowodany
1.1 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tartinades apéritives
13 Przepisów
Francja
Francja