Urządzenia i Akcesoria
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
shallots cut into pieces3 oz
-
garlic cloves4
-
ginger peeled, sliced in thin rounds1 oz
-
vegetable oil½ oz
-
red chili pepper destemmed and deseeded, plus extra, thinly sliced, to garnish1
-
canned coconut milk13 ½ oz
-
water12 oz
-
1 vegetable stock cubevegetable stock paste1 tsp
-
red curry paste1 tbsp
-
sweet potatoes peeled, diced (½ in.)10 ½ oz
-
lime juice½ oz
-
dark brown sugar1 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cherry tomatoes halved7 oz
-
fresh baby spinach1 ½ oz
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, seabass), cut into pieces (1-1½ in.)16 oz
-
fresh cilantro chopped, to garnish
-
lime cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
490.6 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
1318.1 kJ /
315 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Basil Peach Sorbet
10 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Cholent
4 godz. 50 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Salmon Miso Soup
30 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min