Urządzenia i Akcesoria
West African Peanut Soup with Chicken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, cut into pieces1 oz
-
coconut oil1 oz
-
tomato paste½ oz
-
dried red chili flakes1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
sweet potatoes diced (1 in.)14 oz
-
crushed tomatoes7 oz
-
creamy peanut butter5 oz
-
chicken stock paste1 ½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water21 oz
-
chicken thighs, boneless and skinless diced (2 in.)14 oz
-
canned chickpeas drained, not rinsed15 oz
-
Swiss chard roughly chopped3 oz
-
cooked rice (opcjonalnie) to serve (see Tip)
-
unsalted peanuts, roasted chopped, to garnish2 oz
-
cilantro leaves chopped, to garnish¼ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
819.3 mg
Białko
24.7 g
Kalorie
2126.9 kJ /
508.4 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Soothing Soups
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Eggplant and Lentil Salad
40 Min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 Min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.
Green Goddess Salad
10 Min
Hoisin Pork Bowl
45 Min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 Std. 45 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Baked Chili Beans
50 Min
Chutney Chicken
30 Min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min