
Urządzenia i Akcesoria
West African Peanut Soup with Chicken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, cut into pieces1 oz
-
coconut oil1 oz
-
tomato paste½ oz
-
dried red chili flakes1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
sweet potatoes diced (1 in.)14 oz
-
crushed tomatoes7 oz
-
creamy peanut butter5 oz
-
chicken stock paste1 ½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water21 oz
-
chicken thighs, boneless and skinless diced (2 in.)14 oz
-
canned chickpeas drained, not rinsed15 oz
-
Swiss chard roughly chopped3 oz
-
cooked rice (opcjonalnie) to serve (see Tip)
-
unsalted peanuts, roasted chopped, to garnish2 oz
-
cilantro leaves chopped, to garnish¼ bunch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
508.4 kcal /
2126.9 kJ
Białko
24.7 g
Tłuszcz
29.3 g
Węglowodany
43.7 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Sód
819.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Soothing Soups
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Chili Oil Noodles
30 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Potato Curry Soup
35 min
Tex-Mex Bowl
50 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Gochujang Ramen Noodles
30 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min