West African Peanut Soup with Chicken
TM6 TM5

West African Peanut Soup with Chicken

4.6 (25 ocen)

Składniki

  • 4 oz yellow onion, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz fresh ginger, peeled, cut into pieces
  • 1 oz coconut oil
  • ½ oz tomato paste
  • 1 tsp dried red chili flakes
  • 1 tsp ground coriander
  • 1 tsp ground cumin
  • 14 oz sweet potatoes, diced (1 in.)
  • 7 oz crushed tomatoes
  • 5 oz creamy peanut butter
  • 1 ½ tsp chicken stock paste
  • 1 tsp salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 21 oz water
  • 14 oz chicken thighs, boneless and skinless, diced (2 in.)
  • 15 oz canned chickpeas, drained, not rinsed
  • 3 oz Swiss chard, roughly chopped
  • cooked rice, to serve (see Tip) (opcjonalnie)
  • 2 oz unsalted peanuts, roasted, chopped, to garnish
  • ¼ bunch cilantro leaves, chopped, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2126.9 kJ / 508.4 kcal
Białko
24.7 g
Węglowodany
43.7 g
Tłuszcz
29.3 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Błonnik
10.6 g
Sód
819.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy