Urządzenia i Akcesoria
Manhattan Clam Chowder
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter1 oz
-
thick cut bacon diced (approx. ¼ in.)3 oz
-
yellow onions quartered (approx. 1 large)9 oz
-
celery cut into 1 in. pieces (approx. 2 stalks)3 oz
-
carrots cut into 1 in. pieces (approx. 1 medium carrot)3 oz
-
garlic cloves2
-
cayenne pepper to taste½ tsp
-
dried chili flakes to taste¼ tsp
-
canned chopped clams (3 x 6.5 oz cans), reserve the clam juice19 ½ oz
-
Yukon gold potatoes cubed9 oz
-
canned crushed tomatoes28 oz
-
clam juice as needed12 - 15 oz
-
fresh thyme leaves only (approx. 20 leaves)3 sprigs
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
818 mg
Białko
28 g
Kalorie
1351 kJ /
323 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2 godz.
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35 min
New England Clam Chowder
45 min
Boston Clam Chowder
55 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min