Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon Lemon Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
pasta e.g. spaghetti, linguine, fusilli16 oz
-
garlic cloves4
-
fresh chilies to taste, and deseeded, if preferred1 - 2
-
salt plus extra to season, to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season, to taste2 pinches
-
lemon peel thin peel only, no white pith (2 in. x ½ in. ea.)4 pieces
-
hot smoked salmon flaked (see Tip)5 ½ oz
-
lemon juice to taste (1-2 lemons)2 oz
-
capers drained3 tbsp
-
fresh flat leaf parsley leaves only, roughly chopped3 - 4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
498 mg
Białko
25 g
Kalorie
2937 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
93 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5 godz. 40 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 godz. 45 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Chicken Noodle Bowl
35 min
Asian Stir Fry with Noodles
1 godz. 5 min
Paella
30 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min