Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon Lemon Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
pasta e.g. spaghetti, linguine, fusilli16 oz
-
garlic cloves4
-
fresh chilies to taste, and deseeded, if preferred1 - 2
-
salt plus extra to season, to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season, to taste2 pinches
-
lemon peel thin peel only, no white pith (2 in. x ½ in. ea.)4 pieces
-
hot smoked salmon flaked (see Tip)5 ½ oz
-
lemon juice to taste (1-2 lemons)2 oz
-
capers drained3 tbsp
-
fresh flat leaf parsley leaves only, roughly chopped3 - 4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
498 mg
Białko
25 g
Kalorie
2937 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
93 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Lemon Pasta
35 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 min
Steak Stir Fry Salad
35 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Linguine with salmon and herbs
25 min