Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon Lemon Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
pasta e.g. spaghetti, linguine, fusilli16 oz
-
garlic cloves4
-
fresh chilies to taste, and deseeded, if preferred1 - 2
-
salt plus extra to season, to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season, to taste2 pinches
-
lemon peel thin peel only, no white pith (2 in. x ½ in. ea.)4 pieces
-
hot smoked salmon flaked (see Tip)5 ½ oz
-
lemon juice to taste (1-2 lemons)2 oz
-
capers drained3 tbsp
-
fresh flat leaf parsley leaves only, roughly chopped3 - 4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
498 mg
Białko
25 g
Kalorie
2937 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
93 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35 min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30 min
Pasta Primavera
50 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Lemon Pasta
35 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Salmon Burger
35 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Mediterranean Chicken
35 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Orange Herb Chicken and Rice
50 min
Penne Bolognese
40 min