Urządzenia i Akcesoria
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
green onions (4 whole, 2 cut into pieces)6
-
whole fish, gutted, cleaned e.g. Branzino (approx. 24-32 oz total)2
-
salt1 tsp
-
ginger peeled (2 oz thinly sliced, 0.5 oz cut into ¼ in. pieces)2 ½ oz
-
garlic cloves6
-
cilantro leaves½ oz
-
dried chili flakes to taste½ tsp
-
black bean chili sauce1 tbsp
-
rice wine2 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
water20 oz
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
lime cut into wedges1
-
Chinese chives to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
619 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curry Fish
35 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Steamed Whole Fish
45 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Egg Drop Soup
45 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min