Urządzenia i Akcesoria
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
green onions (4 whole, 2 cut into pieces)6
-
whole fish, gutted, cleaned e.g. Branzino (approx. 24-32 oz total)2
-
salt1 tsp
-
ginger peeled (2 oz thinly sliced, 0.5 oz cut into ¼ in. pieces)2 ½ oz
-
garlic cloves6
-
cilantro leaves½ oz
-
dried chili flakes to taste½ tsp
-
black bean chili sauce1 tbsp
-
rice wine2 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
water20 oz
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
lime cut into wedges1
-
Chinese chives to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
619 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Stir-Fried Vegetables
15 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Steamed Whole Fish
45 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Curry Chicken
1 godz.
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Yasai Yaki
25 min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min