Urządzenia i Akcesoria
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
green onions cut into pieces3
-
garlic cloves2
-
1 lime, zest only, no white pithdried kaffir lime leaves2
-
fresh lemongrass cut into thirds1 stalk
-
½ oz toasted sesame oilblack sesame oil½ oz
-
fresh ginger peeled, sliced2 in.
-
dark brown sugar1 oz
-
cilantro plus extra, leaves only, to garnish10 sprigs
-
fresh red chili deseeded if preferred, plus extra, thinly sliced to garnish1
-
turmeric, dried, ground¾ tsp
-
coconut milk13 ½ oz
-
water16 oz
-
chicken stock paste to taste (see Tip)2 tsp
-
fresh mussels, well scrubbed and debearded35 oz
-
fish sauce1 tsp
-
lime juice (approx. 1 lime)1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
866 mg
Białko
33.6 g
Kalorie
2105.1 kJ /
503.1 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
30.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vietnamese Chicken Pho
1 godz. 10 min
Tomato Soup with Grilled Cheese
40 min
Stir-fry Chayote
25 min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14 godz. 30 min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1 godz.
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 godz. 20 min
Mushroom Stir-Fry
55 min
Onsen Eggs
50 min