Mussels in Turmeric and Ginger Broth

Mussels in Turmeric and Ginger Broth

4.9 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • green onions cut into pieces
    3
  • garlic cloves
    2
  • dried kaffir lime leaves
    2
    1 lime, zest only, no white pith
  • fresh lemongrass cut into thirds
    1 stalk
  • black sesame oil
    ½ oz
    ½ oz toasted sesame oil
  • fresh ginger peeled, sliced
    2 in.
  • dark brown sugar
    1 oz
  • cilantro plus extra, leaves only, to garnish
    10 sprigs
  • fresh red chili deseeded if preferred, plus extra, thinly sliced to garnish
    1
  • turmeric, dried, ground
    ¾ tsp
  • coconut milk
    13 ½ oz
  • water
    16 oz
  • chicken stock paste to taste (see Tip)
    2 tsp
  • fresh mussels, well scrubbed and debearded
    35 oz
  • fish sauce
    1 tsp
  • lime juice (approx. 1 lime)
    1 oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 866 mg
Białko 33.6 g
Kalorie 2105.1 kJ / 503.1 kcal
Tłuszcz 23.5 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 14.9 g
Węglowodany 30.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...