Urządzenia i Akcesoria
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
green onions cut into pieces3
-
garlic cloves2
-
1 lime, zest only, no white pithdried kaffir lime leaves2
-
fresh lemongrass cut into thirds1 stalk
-
½ oz toasted sesame oilblack sesame oil½ oz
-
fresh ginger peeled, sliced2 in.
-
dark brown sugar1 oz
-
cilantro plus extra, leaves only, to garnish10 sprigs
-
fresh red chili deseeded if preferred, plus extra, thinly sliced to garnish1
-
turmeric, dried, ground¾ tsp
-
coconut milk13 ½ oz
-
water16 oz
-
chicken stock paste to taste (see Tip)2 tsp
-
fresh mussels, well scrubbed and debearded35 oz
-
fish sauce1 tsp
-
lime juice (approx. 1 lime)1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
866 mg
Białko
33.6 g
Kalorie
2105.1 kJ /
503.1 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
30.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Žádné hodnocení
Japanese Bakery Special Custard
2hod.
Squid Ink Pasta
1hod.
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1hod.
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min.
Clams in White Wine with Cilantro
25min.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min.
Pineapple Chicken Malvani Curry
30min.
Thai Fish Curry
50min.
Lobster Bisque
1hod. 50min.