Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 32 oz shellfish, e.g. littleneck clams, black mussels
- 16 oz fresh raw small shrimp, peeled and deveined (thawed if frozen)
- 2 oz squid tubes (calamari), cut into ¼ in. rings
- 3 oz yellow onions, quartered (approx. ½ medium onion)
- 2 oz shallots, quartered (approx. 1 large shallot)
- 2 oz fennel, cut into pieces (approx. 1 medium bulb)
- 1 oz carrots, cut into pieces (approx. ½ medium carrot)
- 1 oz celery, cut into pieces (approx. 1 stalk)
- 4 - 6 garlic cloves
- 1 oz unsalted butter
- 2 tsp olive oil
- 1 tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried oregano
- ¼ tsp dried red chili flakes
- 28 oz canned diced tomatoes (approx. 1 can)
-
8
oz clam juice
lub 8 oz seafood stock - 2 oz dry white wine
- 1 oz tomato paste
- 1 dried bay leaf
- 10 oz firm white fish, e.g. cod, halibut, cut into pieces (approx. 1 in.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1481 kJ / 354 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Garlic Shrimp
35 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Oysters Rockefeller
25 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Shrimp & Crab Linguine
25 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Cream of Crab Soup
45 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 Std.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 Min