Sicilian Shrimp Salad
TM6 TM5

Sicilian Shrimp Salad

4.7 (28 ocen)

Składniki

  • 7 oz red onions, cut into wedges (¼ in.)
  • 1 ½ oz red wine vinegar
  • 5 - 6 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ garlic clove
  • 1 ½ oz freshly squeezed lemon juice
  • ¾ tsp salt, to taste, divided
  • ⅛ tsp ground black pepper, to taste
  • 10 ½ oz water
  • 17 ½ oz fresh raw medium shrimp, peeled, deveined
  • 2 lemons, 1 sliced, 1 cut into wedges, to garnish
  • 7 oz fennel bulb, thinly sliced, plus fronds, to garnish
  • 14 oz cherry tomatoes, halved
  • 2 oz baby arugula

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
778 kJ / 186 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
2 g
Sód
986 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy