Urządzenia i Akcesoria
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water32 oz
-
salt1 tsp
-
olive oil½ oz
-
long-grain white rice7 oz
-
garlic cloves3
-
soy sauce1 ½ oz
-
chili garlic sauce to taste2 oz
-
ginger paste½ oz
-
vegetable oil½ oz
-
dried red chili flakes½ tsp
-
corn starch4 tsp
-
honey2 tsp
-
broccoli florets8 oz
-
large shrimp, raw, peeled, deveined16 oz
-
green onions thinly sliced2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2257.5 mg
Białko
22.3 g
Kalorie
1614.9 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
53.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Baja-Style Fish Tacos
30min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min
Avocado Tuna Salad
5min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Mediterranean Chicken
35min