Urządzenia i Akcesoria
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water32 oz
-
salt1 tsp
-
olive oil½ oz
-
long-grain white rice7 oz
-
garlic cloves3
-
soy sauce1 ½ oz
-
chili garlic sauce to taste2 oz
-
ginger paste½ oz
-
vegetable oil½ oz
-
dried red chili flakes½ tsp
-
corn starch4 tsp
-
honey2 tsp
-
broccoli florets8 oz
-
large shrimp, raw, peeled, deveined16 oz
-
green onions thinly sliced2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2257.5 mg
Białko
22.3 g
Kalorie
1614.9 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
53.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Chicken Étouffée
1 godz. 25 min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 min
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Mediterranean Chicken
35 min
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.