Urządzenia i Akcesoria
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water32 oz
-
salt1 tsp
-
olive oil½ oz
-
long-grain white rice7 oz
-
garlic cloves3
-
soy sauce1 ½ oz
-
chili garlic sauce to taste2 oz
-
ginger paste½ oz
-
vegetable oil½ oz
-
dried red chili flakes½ tsp
-
corn starch4 tsp
-
honey2 tsp
-
broccoli florets8 oz
-
large shrimp, raw, peeled, deveined16 oz
-
green onions thinly sliced2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2257.5 mg
Białko
22.3 g
Kalorie
1614.9 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
53.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey Taco Bowl
1 godz.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Korean Beef Bowl
1 godz.
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min