
Urządzenia i Akcesoria
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water32 oz
-
salt1 tsp
-
olive oil½ oz
-
long-grain white rice7 oz
-
garlic cloves3
-
soy sauce1 ½ oz
-
chili garlic sauce to taste2 oz
-
ginger paste½ oz
-
vegetable oil½ oz
-
dried red chili flakes½ tsp
-
corn starch4 tsp
-
honey2 tsp
-
broccoli florets8 oz
-
large shrimp, raw, peeled, deveined16 oz
-
green onions thinly sliced2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
386 kcal /
1614.9 kJ
Białko
22.3 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
53.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
2257.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1 Std. 5 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Baja-Style Fish Tacos
30 Min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30 Min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Chicken Shawarma Bowl
1 Std.
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Turkey Taco Bowl
1 Std.