
Urządzenia i Akcesoria
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
shallot halved80 g
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
red chilli deseeded, cut in pieces1
-
neutral oil (eg. vegetable oil)30 g
-
coconut milk300 g
-
water250 g
-
vegetable stock paste homemade1 tsp
-
red curry paste (see tip)3 tsp
-
sweet potato peeled, cubed (3-4 cm)300 g
-
lime juice, freshly squeezed25 g
-
brown sugar2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cherry tomatoes halved200 g
-
fresh baby spinach50 g
-
white fish fillets, skinless boneless, (e.g. cod, seabass), cut in pieces (5-6 cm)450 g
-
coriander leaves roughly chopped, for garnishing
-
lime cut in wedges, for garnishing1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
288.7 kcal /
1207.8 kJ
Białko
16.5 g
Tłuszcz
16.5 g
Węglowodany
20.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
487.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Keralan Fish Curry
30 min
Seafood Korma
40 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Seafood Korma
40 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 godz. 40 min
Prawn Curry
30 min
Prawn Saganaki
35 min