Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 cod fillets, skin-on (approx. 7 oz ea.)
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to garnish
- 4 sprigs fresh thyme, plus extra to garnish
- 2 tsp lemon zest, grated, plus extra to garnish
- 56 oz water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark 2.2 l)
- 1 oz lemon juice, freshly squeezed, plus 1 tsp to garnish
- 1 oz shallots, cut in halves
- 7 oz raw beets, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 9 ½ oz risotto rice (e.g. Carnaroli or Arborio)
- 4 ½ oz dry white wine
-
20 ½
oz water
lub 20 ½ oz vegetable broth -
1
tsp vegetable stock paste
lub ½ vegetable stock cube, crumbled - 1 - 2 stalks fresh lemongrass, cut in slices (2 in.)
- 1 ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 ½ oz unsalted butter
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2366 kJ / 565 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 1501 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min.
Steamed Cod Over Greens
40 min
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
55 Min
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35min
Steamed Trout
20min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45min
Lemon Caper Asparagus
25min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1hod.
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min