Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
cod fillets skin-on (approx. 7 oz ea.)4
-
extra virgin olive oil plus extra to garnish2 tbsp
-
fresh thyme plus extra to garnish4 sprigs
-
lemon zest, grated plus extra to garnish2 tsp
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark 2.2 l)56 oz
-
lemon juice, freshly squeezed plus 1 tsp to garnish1 oz
-
shallots cut in halves1 oz
-
raw beets in pieces (1 in.)7 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli or Arborio)9 ½ oz
-
dry white wine4 ½ oz
-
20 ½ oz vegetable brothwater20 ½ oz
-
½ vegetable stock cube, crumbledvegetable stock paste1 tsp
-
fresh lemongrass cut in slices (2 in.)1 - 2 stalks
-
salt1 ½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
unsalted butter1 ½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1501 mg
Białko
42 g
Kalorie
2366 kJ /
565 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Korean Beef Bowl
1 godz.
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
25 min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 min
Eggplant Sauté
30 min
Caprese Egg White Omelet
20 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min