Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 200 - 400 g de bulbes de fenouil, coupés en quatre
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 96 kJ / 23 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 25 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10 min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 min
Chou vapeur (300 g)
15 min
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25 min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20 min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 min
Navets vapeur (200-600 g)
30 min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 min
Brocoli vapeur (250 g)
15 min
Chou-fleur vapeur
20 min