Cuisses de poulet sous-vide

Cuisses de poulet sous-vide

4.0 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • hauts de cuisse de poulet, avec peau et os (180 g chacun, 3 cm d'épaisseur)
    4
  • d'eau
    1400 g
  • de jus de citron
    30 g
  • de beurre
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 244 kcal / 1020 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 119 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...