Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 hauts de cuisse de poulet, avec peau et os (180 g chacun, 3 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1020 kJ / 244 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 119 mg
Alternatywne przepisy
Cuisson du riz basmati
35min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25min
Sous-vide joues de porc
8h 30 min
Sous-vide côtes de porc
2ωρ. 50 λεπτ.
Sous-vide médaillons de veau
1u. 55min
Cuire du riz long complet
55min
Cuisson du riz long blanc
35min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Sous-vide filets de poulet
1u. 55min
Sous-vide magrets de canard
2h
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20min