
Urządzenia i Akcesoria
Mousse au chocolat fruitée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
de sucre en morceaux40 g
-
de chocolat noir détaillé en morceaux125 g
-
de beurre30 g
-
de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.30 g
-
jaunes d'œufs2
-
blancs d'œufs4
-
sel1 pincée
-
de framboises fraîches et 6 framboises pour la finition150 g
-
kiwis (voir "Conseil(s)")2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
255 kcal /
1062.5 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
16.8 g
Węglowodany
19.3 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
111.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Délices de Pâques vol. II
8 Przepisów
Francja
Francja