Urządzenia i Akcesoria
Petits gratins de bananes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
le jus de 2 oranges (250 g)
-
1 gousse de vanille fendue et grattée
-
3 jaunes d'œufs
-
150 g de sucre en poudre
-
4 bananes en rondelles
-
2 clémentines en quartiers
-
250 g de crème liquide entière bien froide
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
2121 kJ /
506 kcal
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarte au magret fumé
45 min
Soufflé normand
45 min
Bread and butter pudding
55 min
Flans coco-Passion
1 godz.
Gâteau renversé aux prunes et caramel
1 godz. 10 min
Moelleux aux barres chocolatées
1 godz.
Gratins à la banane
35 min
Gâteau banane-coco
1 godz. 10 min
Crème aux chocolat, sarrasin, banane et noisettes
3 godz. 30 min
Quindim (flan coco brésilien)
3 godz.
Beignets coco sénégalais
1 godz. 15 min
Clafoutis poire-speculoos
45 min