Fromage à tartiner ail et fines herbes
TM6 TM5

Fromage à tartiner ail et fines herbes

4.6 (25 ocen)

Składniki

La veille

  • 300 g de faisselle

Le jour même

  • 1 gousse d'ail
  • 1 bouquet de persil frais, équeuté
  • 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
  • 250 g de fromage à tartiner nature
  • ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
523.5 kJ / 125.2 kcal
Białko
5.7 g
Węglowodany
3.8 g
Tłuszcz
9.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
0.3 g
Sód
131.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy