Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 300 g de faisselle
Le jour même
- 1 gousse d'ail
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 250 g de fromage à tartiner nature
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 523.5 kJ / 125.2 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 131.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Liqueur d'œuf
12h 35min
Tarte salée au thon, aux œufs et aux câpres
1h
Velouté poireau-pomme de terre
Brak ocen
Terrine de fromage frais aux herbes
2 Std. 20 Min
Bingsu de pastèque
12 Std. 10 Min
Yaourt à la compotée de fraises
12h
Tartelettes aux crabes et crevettes
1h 10min
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35min
Orangeade à la fleur d'oranger
2 Std. 20 Min
Tapenade olives noires et pruneaux
10min
Crème à tartiner fromage frais-radis
5 Min
Tapenade de Marseille
15 min