Fromage à tartiner ail et fines herbes

Fromage à tartiner ail et fines herbes

4.6 26 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz. 5 min
6 portions

Składniki

La veille
  • 300 g de faisselle
Le jour même
  • 1 gousse d'ail
  • 1 bouquet de persil frais équeuté
  • 1 botte de ciboulette fraîche ciselée
  • 250 g de fromage à tartiner nature
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 131.5 mg
Białko 5.7 g
Kalorie 523.5 kJ / 125.2 kcal
Tłuszcz 9.7 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...