Wersje kompatybilne
Confiture d'abricot pour les provisions
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3000 g d'abricots, dénoyautés coupés en deux
- 1500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 3 sachet d'acide citrique (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2603 kJ / 621 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 145 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 5 mg
Alternatywne przepisy
Pain vaudois à la croix
13 Std. 30 Min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Salade de carotte à la sauce yogourt
10min
Confiture de fraises
1h 5min
Cuisses de dames
1h 35min
Spätzlis au fromage
1h 10 min
Confiture avec sucre gélifiant
30min
Tourte de Linz suisse
1 godz. 30 min
Bouillon de légumes en poudre
5h
Croissants au jambon
35min
Pain bis en cocotte
2h 25 min
Confiture d’abricots
45min