Urządzenia i Akcesoria
Confiture d'abricot pour les provisions
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 55 min
12 bocaux
Składniki
-
3000 g d'abricots dénoyautés coupés en deux
-
1500 g de sucre gélifiant (2:1)
-
3 sachet d'acide citrique (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
5 mg
Białko
3 g
Kalorie
2603 kJ /
621 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
145 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Petits croissants à la vanille
1 godz. 30 min
Confiture d’abricots
45 min
Tourte de Linz suisse
1 godz. 30 min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Yogourt nature
12 godz.
Confiture avec sucre gélifiant
30 min
Gâteau aux carottes argovien
2 godz.
Confiture de fraises
1 godz. 5 min
Tresse russe aux canneberges
3 godz.
Crêtes de coq
24 godz.