Urządzenia i Akcesoria
Confiture d'abricot pour les provisions
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 55 min
12 bocaux
Składniki
-
3000 g d'abricots dénoyautés coupés en deux
-
1500 g de sucre gélifiant (2:1)
-
3 sachet d'acide citrique (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
5 mg
Białko
3 g
Kalorie
2603 kJ /
621 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
145 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Confiture d’abricots
45 min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Tresse russe aux canneberges
3 godz.
Confiture de fraises
1 godz. 5 min
Confiture avec sucre gélifiant
30 min
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Miroirs
1 godz. 40 min
Bricelets
2 godz. 30 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Pain paysan
3 godz.