Urządzenia i Akcesoria
Pain bis en cocotte
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
1 part
Składniki
La pâte
-
370 g d'eau
-
½ cube de levure boulangère fraîche (20 g), émiettée
-
50 g de beurre en morceaux (2 cm)
-
500 g de farine bise
-
1 ½ c. à café de sel
-
2 c. à café de sucre
Le façonnage
-
40 g de farine bise
La cuisson
-
1 c. à soupe de farine bise
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
9.9 g
Kalorie
1165 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Petits pains au lait
2 Std. 5 Min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Gâteau des rois
2 Std. 15 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Focaccia aux tomates
40 Min
Pain paysan
3 Std.
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min