Confiture avec sucre gélifiant

Confiture avec sucre gélifiant

4.7 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 bocaux

Składniki

  • 1000 g de mélange de fruits frais (par ex. abricots, cerises, baies, rhubarbe, prunes, etc.), dénoyautés, en morceaux
  • 500 g de sucre gélifiant (2:1)
  • 1 sachet d'acide citrique (opcjonalnie)
  • 1 c. à café d'huile végétale neutre (huile de tournesol ou de coco), voire Conseil

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 819 kcal / 3468 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 194 g
Błonnik 8.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...