Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 5 branches de persil frais, effeuillées
- 10 branches de ciboulette fraîche, ciselées (3 cm)
- 1 brin de romarin, frais, effeuillé
- 2 brins de thym, frais, effeuillés
- 1 c. à café de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- 250 g de beurre, mou, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 7794 kJ / 1862 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 208 g
Alternatywne przepisy
Caramels à la crème
2h
Soupe bâloise à la farine
1h 10min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
French dressing raffiné
15min
Knöpfli
50min
Mousse au thon
5 min
Chutney d'oignon rouge
24h
Moutarde de Bénichon
40min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5 min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Sauce à salade à la française
20 min