Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 5 branches de persil frais, effeuillées
- 10 branches de ciboulette fraîche, ciselées (3 cm)
- 1 brin de romarin, frais, effeuillé
- 2 brins de thym, frais, effeuillés
- 1 c. à café de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- 250 g de beurre, mou, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 7794 kJ / 1862 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 208 g
Alternatywne przepisy
Gâteau du Vully
2j 30 menit
Mousse au thon
5 Min
Sauce cocktail
5 Min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5 Min
Mille-feuilles
2h 25min
Knöpflis
50min
Sauce à salade à la française
20min
French dressing raffiné
15 min
Tarte flambée au lard
40min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Pesto de basilic
10min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min