Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de pommes de terre à chair farineuse, pelées, en morceaux (3 cm)
- 300 g de pommes, pelées, en morceaux (3 cm)
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 300 g de jus de pomme
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 2 c. à soupe de sucre vanillé
- 1 pincée de cannelle moulue
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2867.5 kJ / 684.5 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 162.3 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse aux myrtilles
10min
Crème au jus de pomme
4 Std. 15 Min
Tourte au kirsch de Zoug
4h
Sirop de thé glacé
30 min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Salade de crudités façon Thermomix®
10min
Confiture de fraises
1h 5 min
Chaussons à la viande
3 Std.
Tourte aux poires
9 Std.
Baguette
1h 45 min
Confiture avec sucre gélifiant
30 min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 min