Confiture pomme-pomme de terre

Confiture pomme-pomme de terre

3.3 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 bocaux

Składniki

  • 400 g de pommes de terre à chair farineuse pelées, en morceaux (3 cm)
  • 300 g de pommes pelées, en morceaux (3 cm)
  • 500 g de sucre gélifiant (2:1)
  • 300 g de jus de pomme
  • 2 c. à soupe de jus de citron
  • 2 c. à soupe de sucre vanillé
  • 1 pincée de cannelle moulue

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 684.5 kcal / 2867.5 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 0.8 g
Węglowodany 162.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...