Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de pommes de terre à chair farineuse, pelées, en morceaux (3 cm)
- 300 g de pommes, pelées, en morceaux (3 cm)
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 300 g de jus de pomme
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 2 c. à soupe de sucre vanillé
- 1 pincée de cannelle moulue
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2867.5 kJ / 684.5 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 162.3 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cassolette de crevettes et vermicelles
Brak ocen
Menu: Soupe de topinambours, bœuf Wellington avec légumes au four et trifle de pain d'épices
3h
Œufs colorés en vert
Brak ocen
Chutney de mangue
1sa
Glace à la pistache
10h 35 min
Biscuits aux amandes
40 dk
Beignets au sérac
Brak ocen
Cake au chocolat et gingembre confit
1 godz. 30 min
Crème renversée au chocolat
Brak ocen
Farine complète
5 menit
Barres aux baies
1sa
Bouillon de légumes en poudre
5sa