Urządzenia i Akcesoria
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
iceberg lettuce cut in pieces150 g
-
cherry tomatoes (see tip)200 g
-
red chilli halved, deseeded if desired1
-
fresh coriander thick stalks discarded, cut in pieces (2 cm)15 g
-
tinned sweetcorn drained (1 x 195 g tin)160 g
-
lime freshly squeezed juice only (approx. 15 g)1
-
olive oil25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
garlic cloves2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
chipotle paste2 tsp
-
tinned black beans 1 tin drained and 1 tin with liquid (2 x 400 g tins)480 g
-
corn tortillas soft8
-
chilli sauce (see tip)4 tsp
-
avocados sliced2
-
limes cut in wedges2
-
fresh coriander leaves5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1781 mg
Białko
24 g
Kalorie
3078 kJ /
735 kcal
Tłuszcz
30 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
83 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Vegetarian Chilli
35 min
Paneer Makhani
1 godz.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min