![Chipotle bean and corn salad Chipotle bean and corn salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d8b930dc-e34a-4ad3-bb5f-26fe257c0a6b/Derivates/b309d1f1-cba0-48fa-a33f-1d1d69e16e8d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salad
- 2 sweet corn cobs (approx. 200 g), husks and silks removed
- 150 g red onion (approx. 1 onion), cut into quarters
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- 1 avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)
Chipotle chilli dressing
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 60 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp ground cumin
- 30 - 40 g chipotle chillies in adobo sauce (approx. 2 chillies - see Tips), to taste
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ iceberg lettuce, finely shredded
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 912.3 kJ / 217.2 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 13.3 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 429.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Hoisin pork bowl
30 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Chickpea shawarma salad bowl
40 Min
Satay noodle salad
35 min
Chicken in chipotle sauce
40 Min
Red pesto chicken salad
35 min
Turkey taco salad bowl
15 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.
Coconut poached chicken salad
45 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 Min