Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ garlic clove
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ½ lemon, zest only, no white pith (optional)
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 80 g sour cream
- 1 tbsp olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 900 g water
- 250 g potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)
- 250 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 bunch green asparagus, ends trimmed and cut into quarters
- 20 g pickled capers, drained
- 40 g mixed baby leaf salad, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2212.4 kJ / 528.8 kcal
- Białko
- 32.2 g
- Węglowodany
- 30.4 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 435.4 mg
Alternatywne przepisy
White fish and lemon risotto
30 min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Rice salad
1h
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Prawn saganaki with feta
35min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Citrus seafood salad
1h
Linguine with salmon and herbs
25 min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Salmon niçoise salad
35min