Urządzenia i Akcesoria
Salmon, asparagus and potato salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
garlic clove½
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
lemon zest only, no white pith (optional)½
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
sour cream80 g
-
olive oil1 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water900 g
-
potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)250 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)250 g
-
green asparagus ends trimmed and cut into quarters1 bunch
-
pickled capers drained20 g
-
mixed baby leaf salad to serve40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
435.4 mg
Białko
32.2 g
Kalorie
2212.4 kJ /
528.8 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
30.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Linguine with lemon and prosciutto
25 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.
Citrus seafood salad
1 godz.
Carrot, feta and mint salad
40 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Hash browns with chive cottage cheese
1 godz. 15 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Salmon niçoise salad
35 min
Salmon and fennel risotto
30 min