Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean salmon and couscous parcels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
lemon zest and juice, no white pith, plus extra wedges to serve½
-
garlic cloves2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces70 g
-
sun-dried tomatoes9
-
salt plus extra to season1 tsp
-
ground white pepper plus extra to season½ tsp
-
couscous220 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
warm water500 g
-
olive oil2 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
982.4 mg
Białko
40.8 g
Kalorie
2310.3 kJ /
550 kcal
Tłuszcz
22.9 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
43.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb and feta meatballs
30 min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Turmeric fish
30 min
Smoked honey and dill salmon
1 godz. 5 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Risoni with salmon and spinach
25 min
Quinoa salad with chicken and avocado
1 godz. 15 min