Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean salmon and couscous parcels
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
lemon zest and juice, no white pith, plus extra wedges to serve½
-
garlic cloves2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces70 g
-
sun-dried tomatoes9
-
salt plus extra to season1 tsp
-
ground white pepper plus extra to season½ tsp
-
couscous220 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
warm water500 g
-
olive oil2 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
982.4 mg
Białko
40.8 g
Kalorie
2310.3 kJ /
550 kcal
Tłuszcz
22.9 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
43.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Lamb and feta meatballs
30 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min