Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g dry vermouth or Madeira wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- 60 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 tsp hot English mustard
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 450 g pork fillet, cut into thin slices (1 cm)
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 2 tsp crème fraîche
- 2 - 3 tsp cornflour
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 964.8 kJ / 229.5 kcal
- Białko
- 27.8 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.9 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 900.7 mg
Alternatywne przepisy
Beef "Burgundy"
40 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Beef stroganoff
35 Min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min