
Urządzenia i Akcesoria
Noodles com pesto de rúcula, requeijão e presunto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 doses
Składniki
Pesto
-
queijo da Ilha80 g
-
alho2 dentes de
-
rúcula100 g
-
sal½ c. chá de
-
azeite150 g
Noodles
-
feijão-verde cortado em juliana400 g
-
sal3 c. chá de
-
tomate-cereja cortado em metades250 g
-
água4000 g
-
massa tipo noodles500 g
-
presunto cortado em pedaços240 g
-
requeijão esfarelado350 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
744.6 kcal /
3115.5 kJ
Białko
28.2 g
Tłuszcz
34.9 g
Węglowodany
77.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Sód
2937.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Boas férias
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia