Crumble de tomate, pimentos e bacalhau

Crumble de tomate, pimentos e bacalhau

4.6 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 doses

Składniki

Crumble
  • broa de milho partida em pedaços
    200 g
  • azeitonas pretas s/ caroço
    50 g
  • azeite
    50 g
Recheio
  • cebola
    100 g
  • dentes de alho
    4
  • azeite
    30 g
  • tomate fresco cortado em quartos
    300 g
  • folha de louro
    1
  • pimento verde cortado em cubos
    100 g
  • pimento vermelho cortado em cubos
    100 g
  • vinho branco
    20 g
  • postas de bacalhau demolhado
    4

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 338 kcal / 0 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...