Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 30 g coentros
- 230 g farinha
- 110 g manteiga
- 45 g água
- 30 g azeite
- 1 dente de alho
- 150 g cebola cortada em meias-luas
- 400 g lombos de pescada
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 400 g leite
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 390 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 23 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soufflé de peixe
1 Std.
Rolo de pescada e salmão
1 Std. 15 Min
Soufflé de atum e cebolinho
1h 5min
Empadão de peixe
1 Std.
Soufflé de peixe
1h 10 min
Tarte de bacalhau e brócolos
1h 10 min
Crepes de pescada
1 Std. 15 Min
Tarte de salmão e tomate seco
35 Min
Pudim de peixe com molho de tomate
3h
Pudim de pescada
1 Std.
Fofo de peixe
1h 10 min
Scones
15min