Urządzenia i Akcesoria
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
raw cashews250 g
-
filtered water500 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
paprika plus extra to sprinkle (optional)1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onions (approx. 540 g), cut into quarters3
-
garlic cloves3
-
potatoes peeled and cut in pieces that fit through feeder tube1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
166.4 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1468.1 kJ /
350.9 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian nuggets
30 min
Vegan burgers
45 min
Vegan bolognese
50 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 godz. 5 min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 godz.
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 min
Butternut mac and cheese
45 min
Plant-based béchamel sauce
10 min
Wholegrain scones
30 min