Urządzenia i Akcesoria
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
raw cashews250 g
-
filtered water500 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
paprika plus extra to sprinkle (optional)1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onions (approx. 540 g), cut into quarters3
-
garlic cloves3
-
potatoes peeled and cut in pieces that fit through feeder tube1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
166.4 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1468.1 kJ /
350.9 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Massaman curry
45 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24 godz. 40 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Vegan hollandaise
10 min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 godz.
Vegetarian nuggets
30 min
Vegan burgers
45 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min