Urządzenia i Akcesoria
Plum and caramelised chocolate semifreddo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz.
12 portions
Składniki
Caramelised chocolate
-
white chocolate broken into pieces80 g
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
Plum compote
-
fresh blood plums (approx. 4-5), stones removed, cut into 1 cm wedges400 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
white sugar100 g
Sabayon cream
-
egg yolks6
-
white sugar100 g
-
sweet wine of choice30 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
mascarpone cheese250 g
-
vanilla bean extract1 tsp
Pistachio chocolate bark
-
white chocolate broken into pieces100 g
-
shelled unsalted pistachio nuts roughly chopped2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
112.3 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
1894.3 kJ /
452.7 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
19.3 g
Węglowodany
33.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keto lemon curd
10 min
Tempered chocolate
40 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 godz. 20 min
Lemon and caper aioli
15 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Seeded sausage rolls
50 min
Dairy and grain free wraps
45 min
Rum balls
35 min
Chocolate nougat bars
2 godz. 30 min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 godz. 20 min
Keto crackers
1 godz.