Urządzenia i Akcesoria
Mushroom quinotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)60 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
butter cut into pieces80 g
-
water550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tbsp
-
white quinoa rinsed and drained250 g
-
fresh mushrooms sliced180 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
448.6 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
2258.6 kJ /
537.8 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
18.5 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Ratatouille
40 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Avocado and banana popsicles
4 godz. 5 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Spinach and feta muffins
40 min