Urządzenia i Akcesoria
Mushroom quinotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)60 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
butter cut into pieces80 g
-
water550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tbsp
-
white quinoa rinsed and drained250 g
-
fresh mushrooms sliced180 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
448.6 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
2258.6 kJ /
537.8 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
18.5 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Broccoli almond soup
30 min
Risotto verde
45 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Spinach and feta muffins
40 min