![Raw chocolate beetroot cake Raw chocolate beetroot cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/906EB89C-800F-46F7-9057-CDFAFA21E4B4/Derivates/92575BCE-4DDF-49CC-BA14-F6A74CAD77BE.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cake
- olive oil, for greasing
- 200 g almonds
- 2 raw beetroots (approx. 350 g), peeled and cut into pieces (3 cm); plus extra peeled and spiralized for decorating
- 1 carrot (approx. 135 g), cut into pieces
- 120 g shredded coconut
- 1 orange, zest only, no white pith (optional)
- 2 tbsp psyllium husk
- 15 pitted dates (approx. 80 g)
- 140 g pure maple syrup
- 80 g raw cacao powder
- 30 g chia seeds
- 30 g flaxseeds (linseeds)
- 1 tsp vanilla bean paste
- ¼ tsp salt
Chocolate icing
- 250 g raw cacao butter
- 125 g cashews
- 40 g chia seeds
- 220 g pure maple syrup
- 110 g water
- 60 g raw cacao powder
- ¼ tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1499.2 kJ / 357 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 22.1 g
- Tłuszcz
- 27.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.6 g
- Błonnik
- 7.7 g
- Sód
- 77.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Chocolate and nut biscuits
55 min
Coconut quinoa with sticky mango
30 Min
Raw chocolate snaps
1 Std. 5 Min
Raw apple pie
3h 25min
Raw pineapple and turmeric cake
5 Std. 20 Min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Poppy seed and apple cake
2h 10min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15 min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2h
Carrot poppy seed muffins
1h 15 min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min