Urządzenia i Akcesoria
Gluten free tortillas
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
brown rice flour (see Tips)170 g
-
arrowroot flour60 g
-
gluten free baking powder (see Tips)½ tsp
-
xanthan gum1 tsp
-
salt½ tsp
-
salted butter40 g
-
oil1 tsp
-
water plus extra if needed120 g
-
gluten free cornflour for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
205.9 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
628.6 kJ /
149.6 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond tortillas
1 godz. 30 min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Gluten free plain flour
5 min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Gluten free flatbreads
40 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Buckwheat and almond slider buns
1 godz. 15 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free pizza base
35 min
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min