Urządzenia i Akcesoria
Stuffed zucchini
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
Emmental cheese cut into pieces (3 cm) (see Tips)150 g
-
zucchini (approx. 20 cm in length), cut into halves lengthways3
-
olive oil plus extra for drizzling1 tbsp
-
salt plus extra to season¼ tsp
-
ground black pepper to season1 - 2 pinches
-
water500 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
rindless bacon rashers cut into pieces (approx. 1 cm)100 g
-
cream cheese80 g
-
egg1
-
grated nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
595.7 mg
Białko
14.3 g
Kalorie
1062.7 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veal pizzaiola
40min
Savoury potato bundt
1h 55min
Creamy turkey stew (TM5)
3h 50min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Brie, speck and walnut risotto
25min
Ham and zucchini quiche
1h 45min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Caprese hasselback chicken
40min