Urządzenia i Akcesoria
Stuffed zucchini
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
Emmental cheese cut into pieces (3 cm) (see Tips)150 g
-
zucchini (approx. 20 cm in length), cut into halves lengthways3
-
olive oil plus extra for drizzling1 tbsp
-
salt plus extra to season¼ tsp
-
ground black pepper to season1 - 2 pinches
-
water500 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
rindless bacon rashers cut into pieces (approx. 1 cm)100 g
-
cream cheese80 g
-
egg1
-
grated nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
595.7 mg
Białko
14.3 g
Kalorie
1062.7 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower gratin
1 godz.
Creamed Peas and Ham
30 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 godz. 40 min