Urządzenia i Akcesoria
Stuffed zucchini
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
Emmental cheese cut into pieces (3 cm) (see Tips)150 g
-
zucchini (approx. 20 cm in length), cut into halves lengthways3
-
olive oil plus extra for drizzling1 tbsp
-
salt plus extra to season¼ tsp
-
ground black pepper to season1 - 2 pinches
-
water500 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
rindless bacon rashers cut into pieces (approx. 1 cm)100 g
-
cream cheese80 g
-
egg1
-
grated nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
595.7 mg
Białko
14.3 g
Kalorie
1062.7 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm cabbage dish
15 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Meatloaf with red sauce
1 godz. 15 min
Zucchini lasagne
1 godz. 30 min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 min
Cauliflower mash
25 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Southern-style chilli with cornbread
2 godz. 55 min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 godz. 55 min
Homemade nacho chips with cheese sauce
4 godz. 15 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.