Urządzenia i Akcesoria
Crunchy quinoa patties with avocado smash
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Quinoa patties
-
tri-colour quinoa130 g
-
water for soaking
-
salt½ tsp
-
Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)80 g
-
chickpea (besan) flour40 g
-
eggs3
-
white chia seeds30 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (3 mm)2
-
ground black pepper¼ tsp
-
olive oil for frying
Smashed avocado
-
avocados flesh only2
-
lime juice only½
-
salt1 pinch
Poached eggs
-
water1600 g
-
white vinegar30 g
-
oil for brushing
-
eggs4
-
balsamic glaze to serve
-
fresh flat-leaf parsley to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
620.4 mg
Białko
26 g
Kalorie
2747 kJ /
654 kcal
Tłuszcz
45.9 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
30.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 min
Couscous tahini bowl
30 min
Pink scramble
15 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Lentil and mint salad
3 godz. 55 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Sweetcorn and black rice salad
1 godz.
Satay noodle salad
35 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min