Urządzenia i Akcesoria
Vegan parmesan shards
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 55 min
4 portions
Składniki
Soaking
-
sunflower seeds (see Tips)60 g
-
blanched almonds (see Tips)60 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
Shards
-
lemon juice2 tbsp
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
tamari gluten free (see Tips)1 tsp
-
salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.2 g
Kalorie
816.4 kJ /
194.4 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan butter
8 godz. 5 min
Sage and buckwheat stuffing balls
1 godz. 10 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Mushroom pâté
1 godz. 15 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Vegan custard
15 min
Vegan mayonnaise
15 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Plant-based parmesan
5 min
Dairy free tzatziki
24 godz. 5 min
Almond biscotti
3 godz. 30 min