Urządzenia i Akcesoria
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
15 pieces
Składniki
Tofu mayonnaise
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
silken tofu150 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
miso paste2 tsp
-
English mustard½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Broccoli bites
-
water500 g
-
broccoli florets250 - 300 g
-
cheddar cheese cut into pieces (2 cm)100 g
-
brown onion (approx. ¼ onion)40 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
macadamia oil2 tsp
-
wholemeal breadcrumbs (see Tips)80 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
282.2 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
455.3 kJ /
108.4 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Vegetarian sausage rolls
40min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Mediterranean carrot fritters
1h
Breakfast sausages
1h 5min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2h 20min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min