Poulet mariné, courgette et poivron rouge

Poulet mariné, courgette et poivron rouge

3.4 53 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 25 g de miel
  • 1 c. à café de sauce de soja
  • 2 c. à soupe de jus de citron
  • 2 c. à café de paprika
  • 500 g de blancs de poulet coupés en morceaux (environ 3 cm)
  • 500 g d'eau
  • 150 g de courgette coupée en rondelles (1 cm)
  • 150 g de poivron rouge coupé en morceaux (3-4 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1.5 mg
Białko 30.3 g
Kalorie 1046 kJ / 249 kcal
Tłuszcz 9.5 g
Błonnik 614.8 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 9.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...