Poulet mariné, courgette et poivron rouge
TM6 TM5 TM31

Poulet mariné, courgette et poivron rouge

3.5 (46 ocen)

Składniki

  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 25 g de miel
  • 1 c. à café de sauce de soja
  • 2 c. à soupe de jus de citron
  • 2 c. à café de paprika
  • 500 g de blancs de poulet, coupés en morceaux (environ 3 cm)
  • 500 g d'eau
  • 150 g de courgette, coupée en rondelles (1 cm)
  • 150 g de poivron rouge, coupé en morceaux (3-4 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1046 kJ / 249 kcal
Białko
30.3 g
Węglowodany
9.5 g
Tłuszcz
9.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
614.8 g
Sód
1.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy