
Wersje kompatybilne
Pommes de terre et courgettes, sauce aux herbes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'échalotes
- 4 brins de persil frais équeutés
- ½ botte de ciboulette, séchée et ciselée
- 1 c. à soupe de moutarde
- 350 g de fromage blanc nature
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g d'eau bouillante
- 8 petites pommes de terre type monalisa, non pelées et coupées en deux dans la longueur
- 2 courgettes coupées en deux dans la longueur puis en tronçons de 3 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 214 kcal / 895 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Węglowodany
- 24 g