Urządzenia i Akcesoria
Salt cod gratin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Breadcrumbs
-
day old bread cut into pieces50 g
Codfish
-
day old bread cut into pieces100 g
-
milk100 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
onions cut into halves200 g
-
garlic cloves2
-
carrots cut into pieces300 g
-
salt cod pre-soaked, desalted and flaked (see Tips)400 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Béchamel sauce
-
milk300 g
-
plain flour60 g
-
unsalted butter30 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
nutmeg1 pinch
-
pouring (whipping) cream200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
5061.5 mg
Białko
48.9 g
Kalorie
2497.8 kJ /
597 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Węglowodany
32.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 min
Polenta with mediterranean vegetables
1 godz. 35 min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2 godz. 40 min
Risotto verde (TM7/TM6)
30 min
Black-eyed bean stew with baby squid
5 godz. 15 min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Espresso "baked" beans
35 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 godz. 50 min