Urządzenia i Akcesoria
Salt cod gratin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Breadcrumbs
-
day old bread cut into pieces50 g
Codfish
-
day old bread cut into pieces100 g
-
milk100 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
onions cut into halves200 g
-
garlic cloves2
-
carrots cut into pieces300 g
-
salt cod pre-soaked, desalted and flaked (see Tips)400 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Béchamel sauce
-
milk300 g
-
plain flour60 g
-
unsalted butter30 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
nutmeg1 pinch
-
pouring (whipping) cream200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
5061.5 mg
Białko
48.9 g
Kalorie
2497.8 kJ /
597 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Węglowodany
32.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom stroganoff
20 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Zucchini soup
25 min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2 godz.
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Milanese risotto
25 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Ravioli with zucchini sauce
35 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min