
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oignon coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 aubergine en petits dés (120 g)
- 1 courgette en morceaux (100 g)
- 2 tomates en morceaux (100 g)
- 200 g de pâtes sèches, type penne complètes
- 350 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 50 g de feta en cubes
- parmesan râpé
- 3 brins de cerfeuil frais effeuillés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 578 kcal / 2430 kJ
- Białko
- 25 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Węglowodany
- 71 g