Salade de pâtes aux asperges

Salade de pâtes aux asperges

4.4 33 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 80 g d'olives noires dénoyautées
  • 1 échalote (petite), pelée et coupée en deux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 30 g de jus de citron
  • 20 asperges vertes fraîches (ou surgelées, non décongelées)
  • 1500 g d'eau
  • 1 c. à soupe rase de sel
  • 400 g de pâtes sèches, type fusilli
  • 1 boule de mozzarella de bufflonne
  • 2 brins de basilic frais
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17 g
Kalorie 1870 kJ / 445 kcal
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...