Buddha bowl de printemps au saumon fumé, sauce à l'avocat

Buddha bowl de printemps au saumon fumé, sauce à l'avocat

4.5 39 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 2 avocats mûrs, la chair en morceaux
  • le jus d'un citron jaune ou vert
  • 2 brins de coriandre fraîche équeutés
  • 2 pincées de paprika
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1000 g d'eau
  • 200 g de riz basmati
  • 4 asperges vertes
  • 200 g de petits pois frais
  • 150 g de pois gourmands
  • 4 tranches de saumon fumé
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche
  • gomasio ou graines de sésame

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17 g
Kalorie 1657 kJ / 395 kcal
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...